Skip to main content

Sommerugen 2023: Maleri på Brenderup Højskole

Elsker du at male, eller er du aldrig rigtig kommet i gang? Uanset hvad inviterer Brenderup Højskole til en uge i kreativitetens, farvernes og malingens tegn. I forbindelse med sommerugen 2023 inviterer Brenderup Højskole til en uge fyldt med malergrej, skitseblokke og fordybelse. I løbet af ugen skal der leges med farver og materialer, forskellige […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Elsker du at male, eller er du aldrig rigtig kommet i gang? Uanset hvad inviterer Brenderup Højskole til en uge i kreativitetens, farvernes og malingens tegn.
I forbindelse med sommerugen 2023 inviterer Brenderup Højskole til en uge fyldt med malergrej, skitseblokke og fordybelse. I løbet af ugen skal der leges med farver og materialer, forskellige tegneteknikker og idéudvikling. Selvom det er en uge med fart på, vil der også være god tid til fordybelse, afslapning og erfaringsudveksling. Du kan læse nærmere om programmet, og hvad ugen ellers byder på her.
Det praktiske
Sommerugen på Brenderup Højskole er en uge, hvor forskellige interesser og mennesker mødes på slap line. I sommerugen 2023 er linjerne Flamenco, Bæredygtigt byggeri og Maleri. Selvom linjerne er forskellige, så er man fælles om selve højskoleoplevelsen.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse. Med i prisen er sengelinned og håndklæder. Derudover skal man selv sørge for at medbringe lærreder, maling, pensler, og hvad det ellers kræver at male med.
Opholdet strækker sig fra søndag d. 23. juli til og med lørdag d. 29. juli.
Du kan tilmelde dig og læse meget mere om arrangementet på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Information
Dato 23/07/2023 - 29/07/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt