Skip to main content

System Audio åbent hus-arrangement hos AV-Connection

System Audio lancerer tre spændende nyheder – og derfor holder AV-Connection åbent hus og demoaften, hvor I kan komme helt tæt på de splinternye produkter. Det foregår d. 11. maj i forretningen på Dalumvej. Arrangementet består af to dele til hhv. nuværende og nye SA-kunder. Kl. 13-17 kan de, der allerede bruger System Audio’s produkter, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

System Audio lancerer tre spændende nyheder – og derfor holder AV-Connection åbent hus og demoaften, hvor I kan komme helt tæt på de splinternye produkter. Det foregår d. 11. maj i forretningen på Dalumvej.
Arrangementet består af to dele til hhv. nuværende og nye SA-kunder. Kl. 13-17 kan de, der allerede bruger System Audio’s produkter, komme til åbent hus og opleve den nye Soundbar, Subwoofer og On-wall-højtaler. I kan endda komme med til en demonstration af den nye Surround Hub. Det sker enten kl. 13, 14, 15 eller 16, og I skal tilmelde jer på mail: odense@av-connection.com. Skynd jer, for der er begrænsede pladser og først til mølle!
Herefter starter demoaftenen fra kl. 18-21 for nye kunder. Her vil stifteren af System Audio, Ole Witthøft, dele ud af sin omfattende viden om højtalere og deres fede sortiment. Fokus vil være på stereo, og det vil selvfølgelig demonstreres med rigelig god musik. Undervejs vil I få serveret lidt lækkert, ligesom Ole vil dele ud af sine mange underholdende historier. Du skal tilmelde dig, hvis du vil med til demoaften, og det sker også pr. mail: odense@av-connection.com.
Læs mere om arrangementet her.

Information
Dato 11/05/2023 - 11/05/2023
Arrangør AV-Connection Odense ApS
Adresse AV-Connection Odense ApS
Postnummer Ukendt
By Ukendt