Skip to main content

Temamøde for pårørende

Er du tæt på én, der har en fysisk eller psykisk sygdom eller sociale udfordringer? Så oplever du måske, at det til tider kan være svært at hjælpe og holde styr på alt det praktiske?  I Odense Kommune er der støtte at få, og den 1. november kl. 16.00 – 18.00 kan du komme til […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du tæt på én, der har en fysisk eller psykisk sygdom eller sociale udfordringer? Så oplever du måske, at det til tider kan være svært at hjælpe og holde styr på alt det praktiske? 
I Odense Kommune er der støtte at få, og den 1. november kl. 16.00 – 18.00 kan du komme til temamøde for pårørende. Her kan du høre om hvilke muligheder for hjælp, kommunen tilbyder. Du kan blive klogere på Pårørenderådgivningen, Indgangen og Center for Mental Sundhed. Finansiel rådgiver Brian Rosendahl Sandbæk kommer og fortæller om blandt andet generalfuldmagt, værgemål, arv og testamente.  
Arrangementet er gratis at deltage i, og det er relevant for dig, der er fyldt 18 år og pårørende til et menneske, som har en fysisk eller psykisk sygdom, et handicap eller sociale udfordringer.  
Det foregår på ”Phønix”, Schacksgade 39, 5000 Odense C.  
Du skal tilmelde dig mødet senest den 28. oktober på tlf. 63 75 75 70 eller e-mail: paaroerende.aehf@odense.dk. 
Se hele programmet her. 

Information
Dato 01/11/2022 - 01/11/2022
Arrangør Phønix
Adresse Phønix
Postnummer Ukendt
By Ukendt