Skip to main content

Tinderbox 2024

Skal du med til årets fest her i Odense? Fra den 27.-29. juni fyres der op for både festen og musikken, når Tinderbox 2024 løber af stablen.

Af: Rikke Hansen | Foto: LokalNyt Odense

Igen i år er juni måned i Odense naturligvis lig med Tinderbox. Som en af Danmarks største musikfestivaler, byder Tinderbox igen i år på en brag af en fest. Fra den 27.-29. juni bliver Tusindårsskoven forvandlet til en kæmpe festival fyldt med både danske og internationale navne.

Forskellige scener

Her kan du give den gas foran den elektroniske scene Magicbox eller få brugt lattermusklerne til TB Comedy, der hver dag kl. 15.00 byder på nogle af Danmarks sjoveste mennesker.

Moonshine er som altid stedet for hygge, en god svingom og en lækker drink.

Hvis du får brug for det store overblik, kan en tur i det store pariserhjul på pladsen give dig både en smuk udsigt og en lille pause fra den travle festivalplads.

Hvis du kommer i det nostalgiske humør kan du svinge forbi Groovebox, hvor navne som HADDAWAY og Barcode Brothers spiller klassiske 90’er hits.

Både internationale og danske kunstnere

De store scener er selvfølgelig booket med store navne. Du kan synge med på hits fra danske kunstnere som Suspekt, Benjamin Hav & Familien, Rasmus Seebach, Andreas Odbjerg, Guldimund og Mø.

Fra den internationale scene kommer blandt andre navne som Avril Lavigne, Janelle Monáe, Bryan Adams, RAYE, Camila Cabello, Lenny Kravitz og David Guetta.

Se det fulde program her.

Lækre madboder

Som altid er festivalen spækket med lækre madboder, der byder på alt fra burger, pita og nachos til sushi og friske poké bowls. Du kan se en oversigt over alle madboderne her, så du kan planlægge alle dine måltider i løbet af weekenden.

Billetter

Hvis du vil være en del af festen, kan du enten købe en 1-dagsbillet, en 2-dagsbillet eller en partoutbillet alt efter hvor mange dage du er klar til at danse og skråle. Du kan købe din billet her.