Skip to main content

Tinderbox

En af Danmarks største musikfestivaler er tilbage, og i år er der endnu engang store navne på plakaten fra ind- og udland. Den 22. til 24. juni vender Tinderbox tilbage til Tusindsårsskoven, hvor der venter nogle hyggelige dage fyldt med underholdning. I år byder det danske program bl.a. på Artigardit og Lukas Graham. Og det […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

En af Danmarks største musikfestivaler er tilbage, og i år er der endnu engang store navne på plakaten fra ind- og udland.
Den 22. til 24. juni vender Tinderbox tilbage til Tusindsårsskoven, hvor der venter nogle hyggelige dage fyldt med underholdning. I år byder det danske program bl.a. på Artigardit og Lukas Graham. Og det internationale program byder bl.a. på Red Hot Chili Peppers, Maroon 5 og George Ezra. Magicbox-scenen er spækket med elektronisk musik, så uanset hvilken form for musik du er til, så er der helt sikkert noget for dig.
Musik er dog ikke det eneste, der er på programmet, da festivalpladsen er spækket med underholdning og aktiviteter i alle former. Du kan nyde udsigten over festivalpladsen fra pariserhjulet eller Champagnebakken, se optrædener fra nogle af landets største komikere og meget mere.
Læs mere om festivalen her.

Information
Dato 22/06/2023 - 24/06/2023
Arrangør Tusindårsskoven
Adresse Tusindårsskoven
Postnummer Ukendt
By Ukendt