Skip to main content

Torsdagskoncert med Dopha og Trine Lyngvig

I løbet af juli måned afholdes tre gratis koncerter på Amfiscenen ved Brandts Klædefabrik. Denne torsdag kan du opleve Dopha og Trine Lyngvig.

Af: Josefine Lilja | Foto: LokalNyt Odense

Torsdag den 11. juli kan du opleve Dopha (akustisk duo) og Trine Lyngvig, når de spiller koncert på Amfiscenen ved Brandts. Koncerten starter kl. 19.30 og er ganske gratis.

Dopha i akustisk duo

Dopha kender du måske fra kæmpehits som ​​The Game, Happy For Me eller September Till June, der alle er i flittig rotation på radiostationerne. Eller fra dette års udgave af Toppen af Poppen, hvor hun bl.a. har fortolket sange af Mediana, Peter Sommer og Mekdes.

Dopha er desuden aktuel med ny single, Puff, der er hendes første sang på dansk.

Til denne koncert kan du komme helt tæt på sangerinden, når musikken skrælles ind til benet og du får hende i en akustisk duo.

Trine Lyngvig

Udover Dopha spiller også lokale Trine Lyngvig. 

I april udgav Trine sit debutalbum How do you heal a broken heart

Med sin behagelige, blide stemme og rolige musiknumre, får Trine dig til at trække vejret helt ned i maven og lade følelserne få frit løb.

Med sig på scenen har hun de lokale darlings Peter Kohlmetz Møller (Årets Fynske Jazzmusiker), Simon Krebs, Anders Thambo og Jakob Høg.

Der er lagt op til en smuk sommeraften under åben himmel. Tag kæreste og venner i hånden og oplev en fantastisk musikaften på Amfiscenen ved Brandts.

Læs mere om torsdagskoncerterne her.

Torsdagskoncerterne arrangeres af Kulturmaskinen og afvikles i samarbejde med Studenterhus Odense & Café Biografen med støtte fra Albani.

Information
Dato 11/07/2024 19:30 - 11/07/2024 23:00
Arrangør Kulturmaskinen
Adresse Amfiscenen v/ Brandts Klædefabrik
Postnummer Ukendt
By Ukendt
Pris Gratis