Skip to main content

UDSOLGT – Maleretreat i Nepal med Brenderup Højskole

Brenderup Højskole inviterer til malekursus i det betagende Nepal, hvor der skal males med inspiration i Nepals kultur. Brenderup Højskole har igennem flere år arrangeret rejser til Nepal og Helambudalen, og til oktober går turen igen til det betagende land. På kurset vil du have mulighed for at udfolde din kreativitet, mens du kommer helt […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole inviterer til malekursus i det betagende Nepal, hvor der skal males med inspiration i Nepals kultur.
Brenderup Højskole har igennem flere år arrangeret rejser til Nepal og Helambudalen, og til oktober går turen igen til det betagende land. På kurset vil du have mulighed for at udfolde din kreativitet, mens du kommer helt tæt ind på livet af kulturen og lokalbefolkningen.
Under opholdet i Nepal skal der males med inspiration i Nepals interessante kultur og vandres i landets imponerende natur. Der vil hver dag være undervisning i forskellige temaer og teknikker, mens der også vil være daglige vandreture rundt i området.
Til slut vil der blive arrangeret en udstilling og fernisering, hvor lokalbefolkningen, du i løbet af dit ophold har malet og stiftet bekendtskab med, vil blive inviteret.
Alle der har lyst til at fordybe sig i malerkunsten kan deltage, men dette kursus er specielt skræddersyet til voksne, der er 50+ år og som har lyst til at dyrke kreativiteten, fællesskabet og den personlige udvikling.
Du kan tilmelde dig og læse meget mere om malekurset her.
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato 14/10/2023 - 29/10/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt