Skip to main content

UDSOLGT – Trekking i Nepal med Brenderup Højskole

I oktober kan du tage med Brenderup Højskole på en mindeværdig rejse til Nepal med trekking i bjergene og et spændende indblik i landets kultur. Brenderup Højskole inviterer endnu engang på rejse til skønne Nepal, hvor du får mulighed for at nyde bjerglandskabet på nært hold. Rejsen foregår den 14.-29. oktober, og de første dage […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I oktober kan du tage med Brenderup Højskole på en mindeværdig rejse til Nepal med trekking i bjergene og et spændende indblik i landets kultur.
Brenderup Højskole inviterer endnu engang på rejse til skønne Nepal, hvor du får mulighed for at nyde bjerglandskabet på nært hold. Rejsen foregår den 14.-29. oktober, og de første dage i Nepal vil forløbe i Kathmandu med en introduktion til landets kultur, traditioner og religion. Dernæst går turen op i bjergene til ni dages vandring, inden rejsen sluttes af med en fri dag i Kathmandu.
Brenderup Højskole rejser til Nepal i perioden med to hold; trekking-holdet og et hold, der skal tilbringe dagene med et maleretreat. Dagene i Kathmandu tilbringes i fællesskab. Læs mere om maleretreatet her.
Du finder det fulde program over rejsen samt priser og tilmeldingslink på Brenderup Højskoles hjemmeside. Du kan også tage et kig på deres andre korte kurser.
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato 14/10/2023 - 29/10/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt