Skip to main content

Vinspecialistens Vinfestival 2023 i Odense

H.J. Hansen Vin inviterer til Vinfestival 20023 i Odense d. 7. februar. Kom og smag på masser af lækre vine og spændende spiritus. Er du pjattet med vin, og smager du gerne på lidt af hvert? Et væld af engagerede vin- og spiritusnørder stiller op i Drewsens / B&O d. 7. februar med over 200 […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

H.J. Hansen Vin inviterer til Vinfestival 20023 i Odense d. 7. februar. Kom og smag på masser af lækre vine og spændende spiritus.
Er du pjattet med vin, og smager du gerne på lidt af hvert? Et væld af engagerede vin- og spiritusnørder stiller op i Drewsens / B&O d. 7. februar med over 200 skønne vine og diverse spiritus. De fortæller gerne om de forskellige årgange og druesorter, og mon ikke de også byde på en smagsprøve eller to?
Du kan bl.a. få lov at prøve mere end 30 producenters topvine. Glæd dig bl.a. til den anerkendte Tenuta Tignanello og Guado Al Tasso’s topårgang fra 2019. Når du deltager, får du desuden et Riedel Veritas Old World Syrah smageglas.
Du er garanteret en hyggelig aften, hvor du bliver meget klogere på vinens verden og får smagt dig igennem massevis af vidunderlige drikke.
Arrangementet varer fra kl. 17-19, og det koster 299 kroner at deltage.

Information
Dato 07/02/2023 - 07/02/2023
Arrangør B&O / Drewsens
Adresse B&O / Drewsens
Postnummer Ukendt
By Ukendt