Skip to main content

Vinterfest med Grand Prix hits og dilettantforestilling

Kom til Vinterfest i Østrup Forsamlingshus i Otterup d. 29. oktober. Det bliver en sjov aften med masser af underholdning. Højtalerne spiller de bedste Grand Prix hits fra gennem tiderne, så du kan få vist dansetrinene og sunget godt med. Desuden byder aftenen også på dilettantforestilling med stykket ”Affæren om Hotelblivogdø”. Du kan se frem […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til Vinterfest i Østrup Forsamlingshus i Otterup d. 29. oktober. Det bliver en sjov aften med masser af underholdning. Højtalerne spiller de bedste Grand Prix hits fra gennem tiderne, så du kan få vist dansetrinene og sunget godt med.
Desuden byder aftenen også på dilettantforestilling med stykket ”Affæren om Hotelblivogdø”. Du kan se frem til at grine, da de mange forviklinger og skøre indfald bliver ved med at komme.
Stykket handler om det lille provinshotel Bellevue, der i folkemunde bliver kaldt Blivogdø. Hotellet drives af Edward og konen Edelweiss, men de lever ikke i harmoni. Edward gør alt, hvad han kan for at blive i hotelbranchen, mens Edelweiss gør, alt hvad hun kan for at komme ud. Hotellet har få gæster, og stuepigen Magda – som ikke længere kan kaldes en pige – gør det ikke nemmere, da hun jagter alle de mandlige gæster.
Stykket er en vanvittig farce med masser af skøre indfald, jagtede mænd, jodlende kvinder og ikke mindst den usynlige Baronesse Güldensee med aldrende oldfrue.
Du kan godt begynde at glæde dig til en sjov aften. Tilmelding og betaling er senest den 24. oktober til Dorte Poulsen på telefon +45 27 16 35 27.

Information
Dato 29/10/2022 - 29/10/2022
Arrangør Østrup Forsamlingshus
Adresse Østrup Forsamlingshus
Postnummer Ukendt
By Ukendt