Skip to main content

Webinar om den succesfulde jobsøgning og det effektive CV

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre dit CV? Så står Improve Business klar til at hjælpe dig i din jobsøgning. I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det andet webinar den 15. august præsenterer Improve Business en række værktøjer, som […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre dit CV? Så står Improve Business klar til at hjælpe dig i din jobsøgning.
I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det andet webinar den 15. august præsenterer Improve Business en række værktøjer, som kan gavne dig i din jobsøgningsproces. På 30 minutter vil du blive guidet igennem, hvordan du skriver det effektive CV, og hvilke kendetegn der er ved et særligt godt CV.
Improve Business er kvalificerede, da de har mere end 100 års erfaring indenfor personprofilering og rekruttering, og de har hjulpet +500 virksomheder med at udvikle deres forretninger og vækstpotentiale.
Webinaret er en vaskeægte bestseller på listen over afholdte webinarer, og det er helt forståeligt, for Patrick og Robert deler gavmildt ud af deres effektive tips og tricks til at få et succesfuldt CV.
Tilmeld dig webinaret her.

Information
Dato 15/08/2023 - 15/08/2023
Arrangør Onlineevent
Adresse Onlineevent
Postnummer Ukendt
By Ukendt