Skip to main content

Webinar: Sådan oversætter du dine kompetencer i din jobsøgning

Har du også svært ved at sætte ord på dine kompentencer, når du søger job? Så inviterer Improve Business til webinar om emnet den 7. august. I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det første webinar vil Sara og Anne præsentere nye perspektiver på, hvordan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du også svært ved at sætte ord på dine kompentencer, når du søger job? Så inviterer Improve Business til webinar om emnet den 7. august.
I løbet af august vil Improve Business afholde en række af webinarer, som kan styrke din jobsøgning. På det første webinar vil Sara og Anne præsentere nye perspektiver på, hvordan du kan oversætte dine kompetencer og resultater til virksomhedernes behov og udvikling, når du søger job.
Både i dit CV og i din ansøgning handler det om at kunne vise, hvordan dine kompetencer og resultater passer ind i virksomhedernes udvikling og behov. Hvis du trænger til et nyt blik på, hvordan du kan skrive dine kompetencer frem på en værdifuld måde, så deltag på dette webinar, hvor Sara og Anne giver input til din jobsøgning.
Tilmeld dig med det samme på deres LinkedIn-begivenhed.
| Annoncørbetalt indhold |
 

Information
Dato 07/08/2023 - 07/08/2023
Arrangør Onlineevent
Adresse Onlineevent
Postnummer Ukendt
By Ukendt