Skip to main content

Weekendkursus: Hold dig varm til vinter for 0 kroner

Brenderup Højskole afholder et særligt weekendkursus, hvor fokus er på, hvordan man kan klare sig igennem vinteren uden at bruge én krone på varme ved hjælp af en raketovn. I disse tider er der meget fokus på, hvordan man kan spare på varmen – og ikke mindst på varmeregningen. Og netop dette bliver et stort […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole afholder et særligt weekendkursus, hvor fokus er på, hvordan man kan klare sig igennem vinteren uden at bruge én krone på varme ved hjælp af en raketovn.
I disse tider er der meget fokus på, hvordan man kan spare på varmen – og ikke mindst på varmeregningen. Og netop dette bliver et stort fokus på weekendkurset. Både i form af isolering, men især bygning af en raketovn, som med små pinde kan opvarme et rum i dit hus eller et helt tinyhouse.
Udover raketovnen kommer du på kurset til at bygge en væg i et lille tinyhouse, som i fremtiden ville kunne bruges som gæstehytte. I kommer til at sætte reglar op og lave en forskalning, hvor I putter bæredygtig isolering i. I kommer også til at montere et vindue. Til sidst pudser I op med lerpuds.
Udover det fagmæssige skal du også prøve at lave andre ting, da I jo er på en højskole. Du kommer til at  lytte, synge, tage nye tanker ind og komme i kontakt med de andre kursister, som du deler højskolen med.
Du skal selvfølgelig have godt arbejdstøj og gode arbejdssko med samt et par arbejdshandsker. Medbragt værktøj er på eget ansvar.
Det koster 1995 kr. at deltage i weekendkurset, og du kan tilmelde dig her. 
Program:
Fredag:
Aftensmad
Foredrag
Bålhygge
Lørdag:
Morgenmad
Tinyhouse-væg
Frokost
Lerpuds
Aftensmad
Aftenhygge med quiz
Søndag:
Morgenmad
Raketovn
Frokost
Afsked

Information
Dato 21/10/2022 - 23/10/2022
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt