Skip to main content
19. september 2022

Beierholm er en af Europas Bedste Arbejdspladser

Hvert år afholder Great Place to Work en konkurrence for at finde Europas bedste arbejdsplads. I år er Beierholm blandt vinderne.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvert år afholder Great Place to Work en konkurrence for at finde Europas bedste arbejdsplads. I år er Beierholm blandt vinderne.  

Beierholm har derfor æren af nu at kunne kalde sig en af Europas bedste store arbejdspladser. Men titlen er samtidig også et bevis på, at Beierholm har meget tilfredse medarbejdere.

Trivsel og kultur undersøges 

Kåringen er nemlig baseret på en medarbejderundersøgelse, som er blevet foretaget blandt de mere end 3000 virksomheders medarbejdere. Her har de skulle svare på en lang række udsagn om virksomhedens kultur og værdier, som samlet set har givet et indtryk af den enkelte virksomheds trivsel og arbejdsmiljø.

I denne medarbejderundersøgelse har Beierholms medarbejdere afgivet så positive svar, at virksomheden nu er blandt Europas bedste.

De deltagende virksomheder deles ind i fire forskellige kategorier alt efter deres størrelse:

  • Multinationale virksomheder
  • Store virksomheder
  • Mellemstore virksomheder
  • Små virksomheder

Certificerede som gode arbejdspladser 

Alle virksomhederne der har deltaget i konkurrencen er i forvejen certificerede som gode arbejdspladser af Great Place to Work. De er blevet certificeret ved at gennemgå en række undersøgelser af virksomhedens trivsel. Gennem certificeringen giver Great Place to Work virksomhederne værktøjer til at forbedre og udvikle deres kultur og trivsel. En certificering er derfor både til fordel for medarbejdere og forretningen.

FLERE NYHEDER