Skip to main content
7. marts 2023

Beierholm støtter igen Børnecancerfonden til FodboldtrøjeFredag

I fredags hoppede Beierholm i favoritfodboldtrøjen for at gentage sidste års succes – en fælles medarbejderindsamling på tværs af virksomhedens 36 kontorer for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD – PRESSEMEDDELSE FRA BEIERHOLM

En fodboldtrøje er ikke just den gængse arbejdsuniform for de mere end 1.600 medarbejdere, som arbejder hos revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm. Men i anledning af Børnecancerfondens initiativ FodboldtrøjeFredag er medarbejderne trukket i favoritfodboldtrøjen for at gentage sidste års succes – en fælles medarbejderindsamling på tværs af virksomhedens 36 kontorer for at samle penge ind til Børnecancerfondens forskning.

Det gode initiativ fra medarbejdernes side støtter ledelsen igen i år op om. Hver en krone, som medarbejderne donerer, bliver derfor matchet med samme beløb af virksomheden.

Om arrangementet siger administrerende direktør Søren V. Pedersen:

– Først og fremmest handler det selvfølgelig om at støtte Børnecancerfonden og deres vigtige indsats. Dertil er det en ekstra sidegevinst, at det også bidrager til at styrke fællesskabet i vores virksomhed endnu mere. Alle medarbejdere har en hyggelig dag, hvor der bliver delt en masse historier og ikke mindst diskuteret fodbold på kryds og tværs. Det samler os som organisation og så gør det mig igen i år stolt at opleve medarbejdernes engagement og støtte til Børnecancerfonden.

I år indsamlede Beierholms medarbejdere på landsplan i alt 76.149 kr. Et beløb der altså matches af virksomheden. Dermed sender Beierholm i alt 152.298 kr. videre til Børnecancerfondens gode arbejde.

Indsamlingen blev også støttet af Beierholm i Odense. Pressefoto.

I kan læse mere om Beierholms arbejde på deres hjemmeside eller få mere infomation om Bierholm Odense her.