Skip to main content
8. november 2023

Beierholm udgiver sin første ESG-rapport

Den grønne omstilling kræver, at både virksomheder og privatpersoner tilpasser sig den nye dagsorden – nu har Beierholm udgivet sin første ESG-rapport.

Af: Viktor Bork | Foto: Pixabay

Den grønne omstilling, bæredygtighed og klimaforandringer har sat nye krav, som både privatpersoner og virksomheder de kommende år skal forholde sig til og efterleve. Den nye dagsorden kræver blandt andet, at de danske virksomheder ser ind i en fremtid, hvor ESG-rapportering bliver en fast del af hverdagen.

ESG-rapportering er en konsekvens af det såkaldte CSRD-direktiv, og det er en form for klimaregnskab og bæredygtighedsmåler på både miljø og sociale forhold.

Beierholm går forrest

I første omgang bliver det primært de største virksomheder, der bliver underlagt de nye rapporteringskrav som følge af direktivet. Kravene vil dog hurtigt bevæge sig ned igennem værdikæden, så både små og mellemstore virksomheder også skal stå til ansvar.

Det er dermed en ny og ukendt virkelighed som de danske virksomheder kigger ind i, og som Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomhed målt på antal kunder har Beierholm valgt at gå forrest ved at udarbejde deres første ESG-rapport, hvor du kan få et indblik i deres indsatser i forhold til ESG og bæredygtighed.

Du kan hente Beierholms ESG-rapport 2022-23 her.

Kom godt i gang

Rapporten er Beierholms første officielle ESG-rapport, og den markerer startskuddet på deres fortsatte arbejde med ESG – og de hjælper også gerne dig godt i gang!

Beierholm har nemlig oprettet en ny afdeling inden for bæredygtighed, hvor deres specialister gennem rådgivning kan give dig en god start på arbejdet med den grønne omstilling og bæredygtighedsrapportering.

Du kan læse mere om Beierholm Bæredygtighed her.