Skip to main content
25. april 2024

Bliv klar til havesæsonen hos SvendborgSund PlanteSalg

En ny havesæsonen står for døren – bliv klar ved at besøge SvendborgSund PlanteSalg, hvor foråret er flyttet ind.

Af: Viktor Bork | Foto: SvendborgSund PlanteSalg

Selvom foråret lader vente på sig lidt endnu, behøver du ikke vente med at få klargjort haven til den nye havesæson, der står for døren.

SvendborgSund PlanteSalg har fyldt butikken op med et væld af smukke blomster, lækre grøntsager, kvalitetsfyldte hækplanter og meget andet, der blot venter på at blive plantet ud.

Stort udvalg til havesæsonen

Foråret er for alvor flyttet ind hos dit lokale havecenter på Tåsinge, og butikken byder også dig velkommen til at slå dig løs i deres store sortiment, så du kan blive godt klædt på til den nye havesæson.

De har nemlig slået dørene op til massevis af skønne planter, så du kan få gjort haven, drivhuset eller hjemmet klar, når foråret og sommeren for alvor melder sin ankomst.

Du finder både noget til krukkerne, urtehaven, altanen og bedet i haven, og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, står butikkens personale klar til at rådgive dig om stort og småt.

Gå på plantejagt

Du kan gå på opdagelse i havecenteret mandag til fredag kl. 10:00-17:00 samt lørdag til søndag kl. 09:00-16:00.

Inden da kan du se et udpluk af deres nye sæsonvarer herunder eller besøge deres Facebookside, så du altid er opdateret på spændende havenyt.

Fotos: SvendborgSund PlanteSalg