Skip to main content
5. marts 2024

Bliv kontaktfamilie for en international studerende hos Brenderup Højskole

I august starter fire internationale studerende på Brenderup Højskole, og du kan hjælpe dem med at få et godt ophold i Danmark ved at blive deres kontaktfamilie.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Hvis du har lyst til at blive klogere på en anden kultur og et andet land, så er rollen som kontaktfamilie måske noget for dig. Til august starter fire internationale studerende på Brenderup Højskole, og de har alle brug for en kontaktfamilie, så de får mulighed for at opleve livet i Danmark udenfor højskolens murer.

Som kontaktfamilie får du også mulighed for at opleve en anden kultur og se dig selv og dine omgivelser med friske øjne.

En fleksibel opgave

De internationale studerende kommer til at bo på Brenderup Højskole, men for at de kan få et indblik i Danmark udenfor højskolens grænser, søger de en kontaktfamilie, hvor de kan indgå som en del af familien.

Det er en fleksibel opgave at være kontaktfamilie, da den studerende bor på højskolen. Hvor ofte og hvordan I mødes er derfor noget, I aftaler indbyrdes, men du kan forvente at skulle mødes med den studerende cirka en gang om måneden.

Bliv kontaktfamilie for Romane fra Belgien

Én af de elever der starter på Brenderup Højskole til august, er Romane på 18 år, der skal have et almindeligt højskoleophold fra 5. august til 22. december 2024.

Romane er god til engelsk og er spejder. Derudover spiller hun klaver, interesserer sig for kunst, dyrker dans og sport og er glad for madlavning.

Vil du/I hjælpe Romane med at få et godt ophold i Danmark og blive hendes kontaktfamilie? Du kan læse mere om de fire elever, der starter på Brenderup Højskole, og hvad det indebærer at blive kontaktfamilie her.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at høre mere, kan du kontakte Annette Bauer på annette.bauer@afs.org.

Foto: Human Engage
Foto: Brenderup Højskole