
Med nye smagsvarianter af den netop relancerede klassiker, Whopperen, vil Burger King invitere danskerne med på et amerikansk eventyr uden at gå på kompromis med kombinationen af friskskårne grøntsager, ristet bolle og flammegrillet bøf.
Burger King lader sommeren fortsætte lidt endnu med deres BBQ Whopper-udgave, der kombinerer intens BBQ og flammegrillet bøf. I Spicy Whopper-udgaven er der fyret godt op for varmen med stærke krydderier i den nye sovs, mens Yankee Whopper-udgaven er i vante amerikanske rammer.
For at give danskerne en autentisk smag af klassiske amerikanske hamburgere har Burger King introduceret “Amercian Dressing” til deres klassiske Whopper, men også som en dip sauce til fritterne.
Som en del af vores dedikation til at udfordre danskernes smagsløg lancerede vi i juni vores ikoniske Whopper for første gang siden 1957. Nu har vi set nærmere på vores gæsters foretrukne smage og udviklet tre nye innovative varianter. BBQ Whopper har været en sommerfavorit blandt danskerne, og med Spicy Whopper tager vi varmt imod efteråret. Og endelig hylder vi vores amerikanske rødder ved at tilføje klassisk burgersauce til Whopperen. Vi glæder os til at se, om danskerne er klar til en bid af USA med vores nye smage, siger Mila Hvilshøj, marketingschef for Burger King Danmark.
Ikonisk Whopper er forbedret første gang siden 1957
Den ikoniske burger er en sand favorit blandt danskerne, der sidste år købte over 3 mio. Whoppere.
For første gang siden 1957 relancerede Burger King Danmark, som nogle af de første i verden, i juni 2024, deres ikoniske Whopper med bl.a. en ny luftigere bolle og saftigere bøf af 100% flammegrillet oksekød formet med en ny teknik, der fremmer teksturen, når man sætter tænderne i den.
De tre nye amerikansk-inspirerede varianter kommer alle som et led i relanceringen af den nye Whopper.
De nye smagsvarianter er tilgængelige nu på alle Burger Kings restauranter i Danmark frem til november.