Skip to main content
22. november 2022

Byt dine højtalere til nye med rabat hos AV-Connection

Få stor rabat når du bytter dine gamle højtalere til nye hos AV-Connection i Odense. Kampagnen løber til og med d. 28 november.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Der er en ekstra god grund til at besøge AV-Connection i Dalum i denne uge under Black Week. De kører nemlig en helt ny BYT til NYT-kampagne, som kan sikre dig nye højtaler til en god pris.

Hvis du tager ind i butikken med dine gamle højtalere, kan du for eksempel få op til 5.000 kr. for dem, hvis du køber et par sprit nye Hi-Fi højtalere*.

BYT til NYT-kampagnen gælder til og med den 28. november og kun i AV-Connections to fysiske butikker i Odense og Sønderborg.

Spar mere jo dyrere højtalerene er

Herunder kan du se eksempler på, hvordan du kan spare penge ved at benytte dig af kampagnen, når du køber et sæt nye højtalere:

  • Køb et sæt højttalere* til 20.000 kr. og få 5.000 kr. for dine gamle højttalere.
  • Køb et sæt højttalere* til 15.000 kr. og få 3.750 kr. for dine gamle højttalere.
  • Køb et sæt højttalere* til 10.000 kr. og få 2.500 kr. for dine gamle højttalere.

Du kan kontakte AV-Connection Odense, og få en byttepris på lige netop dine drømmehøjtalere*. Det er muligt at ringe til dem på (+45) 35 10 30 30, men du kan også besøge dem på Dalumvej 9 i Odense SV.

Du kan også tage et kig på deres hjemmeside, så du kan finde netop de højtalere, du ønsker dig.

*Kampagnen gælder kun ved samtidig køb af nye Hi-Fi højttalere og kan ikke kombineres med andre tilbud eller indløses på Sonos og andre højttalere der efter AV-Connections vurdering, ikke kan kategoriseres som Hi-Fi højttalere.