Skip to main content
16. maj 2024

Cirkus Trapez kommer til Odense

Cirkus Trapez byder på hele 4 forestillinger fra fredag den 31. maj til søndag den 2. juni, når de slår teltet op på cirkuspladsen v/ Christmas Møllers Vej. De lover underholdning fyldt med traditionelt cirkus og byder velkommen til nogle dejlige timer med hygge, latter og fællesskab – altid holdt i børne- og øjenhøjde.

Af: Cirkus Trapez | Foto: Cirkus Trapez
PRESSEMEDDELELSE

Underholdning for hele familien

Vores ønske er at skabe en forestilling, hvor både børn og voksne kan nyde nogle timer sammen med god underholdning. Det sker her og nu, i fællesskab med hinanden, artister og dyr. Det er grin, smil, vrinsk, miav, klovnerier i en herlig blanding. Det er glæden ved at se børnenes jubel og engagement og stoppe tiden for en kort stund, som gerne skulle skabe gode fælles minder.

Årets forestilling

“I drømmenes verden” er en hyggelig forestilling i eventyrets verden. Vores cirkusprinsesse har en drøm. Hun vil gerne være cirkusdirektør og har længe arbejdet hårdt for at lære alt det, man skal kunne.

På en velfortjent ferie falder hun i søvn og drømmer, at drømme kan blive virkelige og hun kan blive cirkusdirektør. I drømmen møder hun dygtige artister og herlige dyr. Hun oplever akrobatik nede i manegen og oppe i luften, klovnerier, jonglering, ponyer, fritter og katte, og bliver selv en del af det hele. Men bliver hendes drøm til virkelighed? Er cirkusprinsessen blevet cirkusdirektør? Du kan købe billetter på www.cirkus-trapez.dk eller ved billetlugen fra 1 time før forestillingen.