Skip to main content
6. maj 2024

Daells Bolighus lancerer skræddersyet plankebordserie: Design dit eget bord i Odense

Daells Bolighus udvider mulighederne for individuelt design med deres skræddersyede plankebordsløsning, hvor forbrugeren kan skabe sit eget unikke egetræsbord til stuen, køkkenet eller sommerhuset. Lanceringen sker i takt med forbrugernes stigende efterspørgsel på personlige indretningsløsninger. Du kan opleve og designe dit eget plankebord i Daells Bolighus’ specielle shop-in-shop i Odense fra den 17. maj.

Af: Daells Bolighus | Foto: Daells Bolighus
PRESSEMEDDELELSE

Fra i løbet af maj måned gør Daells Bolighus det muligt for sine designlystne kunder at sammensætte deres eget plankebord i certificeret massivt egetræ, så det passer til deres stil og behov. Med lanceringen af plankebordskonceptet taler Daells Bolighus ind i en af tidens store boligtrends, hvor danskerne i stigende grad ønsker at få mere indflydelse i designprocessen af møbler til deres eget hjem. Kunderne kan vælge mellem et bredt udvalg af behandlinger, størrelser og stel for at skabe det ideelle bord til deres hjem.

Forbrugerne ønsker i dag at få større indflydelse på deres livsstilsprodukter. Det gælder alt fra biler og tøj til måltidskasser og naturligvis indretningen af vores boliger. Vi oplever en stigende interesse i skræddersyede indretningsløsninger fra vores kunder, og vores plankebordskoncept er perfekt i tråd med tendensen. Her har kunderne mulighed for at designe deres eget bord ud fra udvalgte muligheder, hvilket gør det nemt at skabe et unikt plankebord til en fantastisk pris, siger Brian Seemann Broe, administrerende direktør i Daells Bolighus.

Egetræsborde giver et nordisk udtryk i et hvert hjem, men også varme og et levende udtryk i nybyggede boliger, hvor hovedelementerne er stål og beton. Plankebordene henvender sig til de forbruger, der ønsker et varmt og levende udtryk, der holder i årtier med den rette behandling.

Over de sidste 10 år har en række undersøgelser vist, at forbrugerne ønsker at sætte et personligt præg på deres køb. Deloittes analyse af detailhandlen for 2024[1] understreger også, at kundeoplevelser og muligheden for personalisering er afgørende for at opbygge loyalitet og tiltrække forbrugernes opmærksomhed. Derfor har Daells Bolighus også valgt at udforme plankebordsservicen som en shop-in-shop for at skabe en særlig stemning omkring designprocessen.

Plankeborde med masser af muligheder

Plankebordene er danskproducerede i massivt certificeret egetræ. Kunderne kan vælge imellem forskellige elementer:

  • Oliebehandlinger: Gråolie, hvidolie, mokka, natur, røg og vintage.
  • Størrelse: Normalbredden er 95 cm, og der findes fem forskellige standardlængder, men alle borde kan tilpasses i længden efter kundens ønsker; dog afhængig af stel.
  • Stel: Der findes fire forskellige stel, der matcher både klassiske og moderne hjem.
  • Tillægsplader: Tillægsplader laves både i massivt egetræ eller som sortlakeret MDF-plader.
Pris og tilgængelighed:

Priserne på de skræddersyede plankeborde starter ved 5.000 kr. Den endelige pris afhænger af valget af behandling og stel samt ønsket om eventuelle tillægsplader. Du kan opleve og designe dit eget plankebord i Daells Bolighus’ specielle shop-in-shop i Glostrup fra den 10. maj, og i Odense fra den 17. maj.