Skip to main content
20. februar 2024

De gode relationer styrkes, når lokale kunder får muligheden for at smashe sig til unik oplevelse

Bygmas lokale kunder på Fyn gør klogt i at have styr på deres smash og serv, når de skal være med i Bygma Padel Cup 2024. Hvis de går hele vejen, kan de nemlig se frem til en oplevelse, der kan gøre selv den største padel-nørd misundelig.

Bygma Cup 2024
Af: Bygma | Foto: Bygma
PRESSEMEDDELELSE

Relationerne mellem Bygma og deres lokale kunder skal ikke kun tage udgangspunkt i trælast, butik eller byggeplads. Derfor afholder den danskejede familievirksomhed igen i år Bygma Padel Cup, hvor der er plads til styrke fællesskabet.

Vi vil gerne skabe unikke oplevelser for vores lokale kunder. Bygma Padel Cup er i sig selv en god oplevelse, men ender man som sejrherre i enten A eller B rækken, kan man ikke kun tage trofæet med hjem – man kan også tage en billet med sig til Malaga, hvor den står på høj sol og endnu mere padel, lyder det fra Erik Yde, der er markedschef i region Syd og Fyn i Bygma.

Fællesskab og sved på panden

Inden det store slag skal stå ved finalestævnet den 20. marts i Kolding, spilles der 12 indledende runder fordelt i hele landet, og her er Odense en af lokationerne. Den 26. og 27. februar danner PadelPadel i Odense nemlig rammen for to dage med sved på panden og fællesskab.

Den lokale forankring er en af de søjler, som Bygma hviler på – og Bygma Padel Cup er ikke nogen undtagelse. Derfor har vi også prioriteret at vælge de lokale centrer rundt omkring i Danmark.

I forlængelse af dette peger Erik Yde på, at en tur på padelbanen er det oplagte valg, hvis man har et ønske om at give medarbejderne et rum, hvor kollegaskabet kan tages til nye højder.

Kunderne stiller op med en eller flere til Bygma Padel Cup, og de bliver fulgt hele vejen af deres lokale Bygma-medarbejder. Derfor kan det også skabe et fællesskab i kundernes virksomheder samtidig med, at det bliver styrket mellem kunderne og os i Bygma, lyder det fra Erik Yde.

Valget af bat frem for valget af materialer

Når Bygma afholder deres Padel Cup, er det ikke kun motion, der er i højsædet. Der bliver nemlig også plads til at styrke relationerne med kunderne i endnu højere grad – og det får ros hele vejen rundt.

De gode relationer med vores lokale kunder er altafgørende – og derfor vil vi gerne dyrke dem og finde nye måde at gøre det på. Det kan vi med Bygma Padel Cup, hvor snakken handler mere om valget af bat frem for valget af materialer til kundernes næste byggeprojekt, siger Erik Yde og fortsætter:

Tilbagemeldingen fra kunder og medarbejdere er, at den gode dialog bliver endnu bedre, når man sammen får sved på panden.

Inden det store slag skal stå i Bygma Padel Cup, spilles der 12 indledende runder fordelt i hele landet, og her er Odense en af lokationerne. Pressefoto: Bygma

Fakta:

  • Bygma Padel Cup er i gang fra uge 9-11 inden finalestævnet bliver afholdt den 20. marts i Kolding. Herefter er der præmieoverrækkelse og middag på Koldinghus.
  • Det er andet år, at Bygma afholder Bygma Padel Cup.