Skip to main content
22. februar 2024

De to største udbydere af holdtræning i Odense går sammen

De største holdtræningsudbydere i Odense er gået sammen: ”Vi skal ikke se hinanden som konkurrenter, vi kvinder skal løfte hinanden!”

Af: urbanRUN & Holdtræning Odense | Foto: urbanRUN & Holdtræning Odense
PRESSEMEDDELELSE

Holdtræning Odense og urbanRUN, to førende udbydere af henholdsvis indendørs og udendørs holdtræning, annoncerer et nyt samarbejde. Dette partnerskab giver medlemmer adgang til et udvidet udvalg af træningsmuligheder uden ekstra omkostninger, med næsten 100 ugentlige træningshold tilgængelige.

Stephanie Møller og Sophie Bonde, stiftere og ejere af henholdsvis urbanRUN og Holdtræning Odense, fremhæver samarbejdets betydning:

Vi, kvindelige iværksættere, skal stå sammen, så vi kan tilbyde endnu mere træning til Odenses borgere, og ikke se hinanden som konkurrenter. 

Samarbejdet tog hurtigt fart efter en Instagram-besked, og vupti, to uger efter har de to kvindelige iværksættere et samarbejde, som kommer til at skabe merværdi for deres kunder.

Der er store planer for samarbejdet, som ikke kun handler om at give mulighed for flere hold til deres kunder, men samarbejdet vil føre til flere store events i Odense, hvor der er fokus på bevægelse, dans og træning, hvor alle uanset træningserfaring kan være med.