Skip to main content
9. oktober 2023

Den 13. oktober åbner Magisk jul i Plantorama Odense

Allerede i efterårsferien åbner Plantorama Odense dørene op til årets helt store højtid, nemlig julen.

Af: Viktor Bork | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA PLANTORAMA

I efterårsferien åbner Plantorama Odense dørene til årets helt store højtid, nemlig julen. Flere måneders arbejde ligger bag den magiske juleverden, hvor Plantoramas medarbejdere skaber en helt særlig oplevelse med traditionelle og nye måder at pynte op til julen på. Som altid vil der være hygge og julestemning for alle aldre.

Julen er den absolut største højtid i Plantorama, og for mange af oplevelsescenterets gæster er det en tradition på linje med at tage til julemarkeder at opleve, hvad medarbejderne har fundet på i år af smukke, skøre og hyggelige juleindslag:

Vi ved, at der er høje forventninger at leve op til hos både små og store, når vi slår dørene op til jul i Plantorama. I år er inspirationen hentet i både Holland, England og Sydeuropa, og vi kan afsløre, at farven lilla er en ny, gennemgående tendens, sammen med organiske materialer som f.eks. træ, siger indkøbschef i Plantorama, Anders Midtiby.

Magisk jul i Plantorama Odense vil stadig være fyldt med traditionelle juleindslag som nisser, rensdyr og julepynt i alle tænkelige former og farver foruden Danmarks – måske – største udvalg af julekugler og ornamenter. Og i år vil der også være et nissedørsunivers, der er særligt rettet mod børn og børneminder, hvor de besøgende kan blive inspirerede til at skabe deres helt egne nissedørsuniverser derhjemme. 

Magisk Jul i Plantorama løber fra den 13. oktober og frem til jul i alle Plantorama centre. Adgang er gratis.