Skip to main content
3. juli 2024

Den Gamle Kro blev pludselig lokation for ny stor dansk film

I juni blev der optaget scener på Den Gamle Kro til en kommende film, der er spækket med stjerner fra filmens og scenekunstens verden.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Den Gamle Kro

I 2025 får en stor dansk film præmiere i biografer landet over. Odenseanerne vil garanteret kunne genkende den smukke og unikke bygning og restaurant på Overgade. Den Gamle Kro er nemlig lokation for flere af spillefilmens scener, som Nordisk Film har optaget.  

Den Gamle Kro daterer officielt tilbage til 1683, og i tidens løb har ejendommen gennemgået mange ændringer og været brugt til flere forskellige formål og erhverv – og nu også som filmlokation. I de sidste mange år har ejendommen været en velbesøgt restaurant, der både hylder fortiden og har et gastronomisk blik rettet mod fremtiden.

Endnu er det ikke blevet røbet, hvilken kommende film der er tale om. Derfor vides det heller ikke, hvilke flotte navne, vi kan se udfolde sig i de historiske rammer. Imens vi venter på at se Den Gamle Kro på det store lærred, så besøg restauranten og oplev atmosfæren, mens du spiser en dejlig frokost eller en god middag på den unikke og hyggelige restaurant.

Fotos: Den Gamle Kro