Skip to main content
11. december 2023

Den største fest for børnene

Årets MGP-show indtager DR1 og de danske stuer med dans, musik og festlige samvær. Jonas Madsen og Onkel Reje er værtspar til MGP ’24 den 24. februar. En måned efter showet, besøger MGP-finalisterne ODEON i Odense til et kæmpe familieshow.

Af: Live Culture | Foto: Ritzau
PRESSEMEDDELELSE
Årets børnefest i Odense

Lørdag formiddag den 30. marts, kan familier og venner opleve de otte finalister live i Odense. Udover god musik og masser af dans, kan børnene traditionen tro nyde et musikalsk frirum og fællesskab med andre børn, der ligesom dem synes at MGP-stjernerne er de sejeste.

MGP-finalen afholdes i DR Koncerthus lørdag den 24. februar kl. 19.00. Showet sendes på DR1 og DRTV. I 2023 var der 729.000 seer – og 2024 tegner til at blive endnu et succesfuldt MGP-år, både på tv og til koncerten i Odense, hvor Store Sal i ODEON forvandles med MGP-magi.

Odense showet

Koncerten i Odense afholdes lørdag den 30. marts kl. 11.00. Der vil foran scenen i ODEON være et mindre dansegulv hvor børnene kan slå sig løs under koncerten.

Dørene åbner kl. 10.30, showet varer ca. 1 time og 15 minutter.

Efter showet er stjernerne klar til at give highfive til alle børn der har lyst.

Traditionen tro lægger Live Culture sig i selen for, at det bliver en uforglemmelig familieformiddag, med fantastisk musik, herlig stemning, masser af dans og sjov.

Billetter kan købes fra fredag den 8. dec. kl. 12.00. Pris 195 kr. + gebyr