12. apr, 2023

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Elektriker søges til alsidige opgaver i Odense området

Elektriker søges til fast stilling til virksomhed i Odense området til kørsel af service.

For samarbejdspartner søger vi en medarbejder, til en fast stilling. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH-rekruttering arbejder IKKE med vikariater.

 

Om virksomheden/Jobbet:

Virksomheden er mindre virksomhed. De søger en erfaren og serviceminded serviceelektriker til kørsel af serviceopgaver hos private og erhverv. Opgaverne varierer og ingen dage er ens. Arbejdsopgaver kan eksempelvis være udskiftning af måler/tavler, belysning, installationer, alarm installation og TV-overvågning (de bruger Ajax system), varmepumper, renovering og installationer af lade standere til el-biler. Man kører rundt omkring Odense og Fyn.

Det ses at du kan arbejde selvstændigt, hvorfor det vil være et stort plus hvis du kommer fra lignende stilling. Endvidere skal du være mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst.

Virksomheden bestræber sig på at have et godt arbejdsmiljø, hvorfor der er højt til loftet og en god uformel tone.

 

Om dig:

  • Du er uddannet elektriker og har erfaring med service
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er serviceminded med stort S
  • Du er mødestabil og kvalitetsbevidst
  • Du er fleksibel og har gå-på-mod
  • Du har kørekort B
  • Du taler og forstår dansk

 

Samtaler holdes løbende og der tages forbehold for, at stillingsopslaget bliver fjernet, når den rette kandidat er fundet.

 

Lyder stillingen som noget for dig, eller vil du hører yderligere? Så kontakt konsulent Sandie Pilegaard på tlf. 28555934 eller send hende et CV – husk tlf. i dit CV sp@kh-rekruttering.dk . Anmærk dit CV med “Elektriker – Odense “.

Kontakt

Konsulent Sandie Pilegaard på tlf.: 28 55 59 34

k

Adresse

Odense

Del denne side