Skip to main content
31. august 2022

En aften med god lyd – Tilmeld dig nu

AV-Connection afholder i løbet af efteråret en række arrangementer for de lydinteresserede. Husk at melde dig til nu, hvis du ikke skal gå glip af en aften med god Technics lyd d. 14. september. AV-Connection afholder i deres store butik i Dalum en række arrangementer, som er kræs for fans af god lyd. I løbet […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

AV-Connection afholder i løbet af efteråret en række arrangementer for de lydinteresserede. Husk at melde dig til nu, hvis du ikke skal gå glip af en aften med god Technics lyd d. 14. september.

AV-Connection afholder i deres store butik i Dalum en række arrangementer, som er kræs for fans af god lyd. I løbet af efteråret bliver det til fire forskellige events, der alle har fokus på et forskelligt brand inden for god kvalitetslyd. Aftenerne bliver fyldt med nørderi, lytten og muligheden for virkelig at komme i dybden med et givent brand. En ekspert kommer ud og fortæller og demonstrerer hver gang, så du er sikker på at få alt den nyeste information og ekspertise.

Technics demoaften
Næste arrangement er allerede d. 14. september, hvor det er Technics der er på programmet. Jan Ahlstrøm fra Technics kommer forbi og tager en bred vifte af brandets fremragende produkter under luppen. Der bliver blandt andet gået i dybden med den fantastiske SL-1200GR pladespiller, SL-G700 netværks/cd-afspiller og SU-G700M2 stereoforstærkeren.

Selvfølgelig bliver der også tid til at komme rundt om kraftværket SU-R1000, og så har Jan Ahlstrøm lovet at tage de nye SB-G90M2 gulvhøjttalere med, der jo allerede har høstet flere virkelige stærke anmeldelser.

Så kig forbi til en uforpligtende og inspirerende aften, hvor du kommer vidt omkring i det spændende Technics univers og ikke mindst får lyttet på en masse fed musik.

Du skal tilmelde dig på odense@av-connection.dk på forhånd, og der er max plads til 25 deltagere pr. arrangement.

Som opvarmning til den spændende aften, kan du se Morten Stjernholms flotte anmeldelse af SU-G700M2 stereoforstærkeren. 

Efterårets program
Husk resten af efterårets arrangementer hos AV-Connection, som du kan læse mere om og tilmelde dig allerede nu:

  • 12. oktober: System Audio (Tiltænkt de der allerede har et sæt SA Silverback). Læs om det her.
  • 13. oktober: System Audio (Tiltænkt nye kunder). Læs om det her.
  • 17. november: Audiovector. Læs  om det her.

FLERE NYHEDER