Skip to main content
28. februar 2023

Er din virksomhed ordentligt forsikret?

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige forsikringstyper, og hvad gør I, hvis uheldet er ude? Få hjælp af V-R-Gruppen.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige forsikringstyper og –selskaber. Og hvad gør I, hvis uheldet er ude? Det kan V-R-Gruppen Forsikringsmægler hjælpe med!

For nyligt var en forsikringsmægler fra V-R-Gruppen ude for en sag, hvor en kundens varebil var blevet totalskadet. Skaden blev anmeldt til forsikringsselskabet, og taksatoren kom med en erstatningsvurdering – men den var alt for lav ifølge forsikringsmægleren.

Derfor blev der indledt en forhandling i samarbejde med taksatoren og kunden, som mundede ud i en ny vurdering, der var hele 40% højere end den første.

Vær tryg med en forsikringsmægler ved hånden

Det er et godt eksempel på, hvad en forsikringsmægler og V-R-Gruppen kan hjælpe dig og din virksomhed med. De sikrer, at du er ordentligt forsikret – hverken for lidt eller for meget og til den rette pris. Og hvis der sker en skade, så hjælper de dig med at få den rigtige erstatning.

V-R Gruppen er et moderne forsikringsmæglerfirma med mere end 40 års erfaring i branchen. Deres fornemste opgave er at være bindeled mellem din virksomhed og forsikringsselskabet. De arbejder uafhængigt af alle forsikringsselskaber, og du er derved altid sikret 100% uvildig rådgivning og løsninger, der sikrer dig optimalt.