Skip to main content
13. marts 2023

Er dit hjem forsvarligt sikret mod ubudne gæster?

Hos GSM Teknik har de udviklet et spritnyt alarmsystem med den nyeste teknologi og et elegant design – en ideel løsning til det moderne hjem.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos GSM Teknik har de udviklet et splinternyt alarmsystem, der med sin høje brugervenlighed, flotte design og kompatibilitet med Smart Life gør det til en ideel løsning til det moderne hjem. 

Har man først haft en tyv på uventet besøg i hjemmet, så kender man værdien af et ordentligt alarmsystem, der sørger for at holde hjemmet trygt og rart. GSM Teknik har specialiseret sig i netop alarmløsninger til sikring af husfreden, og nu kan de præsentere deres nyeste system: Touch Alarm 4G. 

Topmoderne løsning

Med Touch Alarm 4G får du en ultimativ løsning, der er let at bruge for alle i husstanden. Den kan integreres til Smart Life-universet, så du hurtigt og nemt kan koble alarmen til og fra – også når du er på ferie, og naboen skal ind for at fodre katten.  

Alarmen er desuden fremstillet i et elegant og moderne design med en tablet, som passer naturligt ind i hjemmet. Og så er systemet helt uden abonnement og kræver kun en tilgængelig Wi-Fi-forbindelse.  

Endnu en fordel ved netop dette alarmsystem er, at du kan tilkøbe f.eks. kameraer, røgalarmer og sirener, som let kan integreres for at øge sikkerheden yderligere.  

Førende indenfor sikring af hjemmet 

GSM Teknik sælger tyverialarmer, videoovervågning, GPS-tracking og GSM-styringer uden abonnement, og de udvikler og producerer selv flere af deres produkter. Virksomheden startede i 2011 og er i dag en af de førende indenfor branchen. 

Hos dem kan du altid få kvalificeret rådgivning og kundeservice i topklasse, og de hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til dit hjem. Vil du høre mere om, hvordan Touch Alarm 4G kan bruges hjemme hos dig? Så kontakt dem på tlf.: 52 62 52 00 for personlig konsultation. 

Følg med i flere nyheder fra GSM Teknik på deres Facebookside