Skip to main content
23. maj 2023

Er dit hus klar til sommerferien?

Er dit hus sikret mod indbrudstyve? Sommeren nærmer sig, og det betyder, at mange danskere rejser udenlands for at holde ferie, og at tyvene står klar, hvis ikke dit hus er ordentligt sikret.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Er dit hus sikret mod indbrudstyve? Sommeren nærmer sig, og det betyder, at mange danskere rejser udenlands for at holde ferie, og at tyvene står klar, hvis ikke dit hus er ordentligt sikret.

Det er vigtigt at tage et par ekstra forholdsregler for at mindske risikoen for indbrud og for at beskytte ens hjem og ejendele mod potentielle indbrudstyve. GSM Teknik har samlet en række sikkerhedsanbefalinger, som er essentielle at gennemgå, inden man tager på ferie.

Er din tyverialarm synlig?

En synlig tyverialarm er en af de bedste måder, man kan afskrække potentielle tyve på. Ser en tyv en tyverialarm, ved de, at de arbejder på begrænset tid, hvis de vil ind i dit hjem. Tyverialarmer tiltrækker ligeledes opmærksomheden fra naboer og andre vidner, hvilket også afskrækker tyve, der i stedet vil lede efter mindre sikret hjem.

Moderne alarm systemer

Tyvenes metoder udvikler sig, men det gør alarmsystemerne også. Et moderne alarmsystem sikrer hjemmet og tilbyder også delvis tilkobling. Her er de trådløse boligalarmer især gode, da de kan varsle om åbne døre eller vinduer midt om natten, så du kan sove trygt velvidende, at du får besked, hvis nogen skulle være inde i dit hjem. Slår du delvis tilkobling til, så kan du frit kan bevæge dig rundt i dit hjem uden at forstyrre bevægelsessensorerne og uden at udløse nogen alarmer.

GSM Teknik har mere end 10 års erfaring med at sælger alarmer, videoovervågning og GPS tracking, og de har også lige det, du skal bruge, for at holde dit hjem sikkert. De tilbyder moderne boligalarmer til store og små hjem, som du nemt kan styre via Wi-Fi eller apps. De tilbyder også pakkeløsninger, som udover boligalarm, også indeholder magnetkontakter, alarmmærker og en rumføler. Deres alarmpakker er uden abonnement. Det vil sige, at du ikke skal betale gebyrer til nogen vagtselskaber eller kontrolcentraler. Alarmpakkerne kan ligeledes nemt opsættes på få minutter.

GSM Teknik har mange varer, der kan holde dit hjem sikkert. Du kan se hele udvalget på deres hjemmeside.

Har du spørgsmål eller ønsker du en personlig konsultation, så kan du kontakte GSM Tekniks eksperter på tlf.: 52 62 52 00 eller e-mail: support@gsmteknik.dk.