Skip to main content
21. maj 2024

Er du en aktiv mand? Så vælg stålsmykker fra Northern Legacy

Northern Legacys stålsmykker er for dig, der ikke vil gå på kompromis med din personlige stil og udtryk – heller ikke, når du er fysisk aktiv.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Northern Legacy

Du behøver ikke længere at tage smykkerne af for at passe på dem, når du skal være fysisk aktiv. Northern Legacys stålsmykker er det perfekte valg for dig, der både lever en aktiv hverdag og går op i din stil.  

Stålsmykker til den stilbevidste og aktive mand 

Stål er nemlig et utroligt velegnet smykkemateriale. Mange andre materialer er sårbare overfor det slid, som en aktiv livsstil kan medføre. Stål er utroligt holdbart og garanterer derfor dine smykker en lang levetid uden ridser, korrosion og misfarvninger. Både de sølvtonede og guldtonede smykkers belægninger bliver belagt med en særlig teknik, der gør, at smykkerne kan holde til vand, sved og parfume. Derfor undgår du at bekymre dig om afsmitning og farvetab i alle situationer.

Hvis du heller ikke gider at pudse dine smykker ofte, ligesom det er nødvendigt med mange andre metaller, så er smykker af stål også lige noget for dig. Stålet kræver nemlig minimal vedligeholdelse for at forblive skinnende og se nye ud.

Derudover har stål den fordel, at det er hypoallergenisk. Det betyder, at selv mænd med følsom hud eller allergier overfor andre metaller kan bære smykkerne. Materialet er nemlig mindre tilbøjelig til at forårsage allergiske reaktioner end mange andre materialer. 

Nordisk og moderne 

Northern Legacy forhandler dansk designede smykker, der har strejf af nordens historie kombineret med et moderne udtryk. Deres sortiment spænder fra tidløse designs til smykker, der følger tidens trend. Northern Legacys kvalitetsstålsmykker er tilmed prisvenlige, så du har mulighed for at have en større smykkegarderobe. 

Kig nærmere på de stilfulde smykker på deres hjemmeside.