Skip to main content
20. januar 2023

Er du tilmeldt Fjernvarme Fyns gratis SMS-service?

Når der er varmeafbrydelser i Odense og omegn, sender Fjernvarme Fyn besked til kunder – men kun til dem, der er tilmeldt deres SMS-service.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Når der er varmeafbrydelser eller forsyningsproblemer i Odense og omegn, sender Fjernvarme Fyn en SMS ud til deres kunder med nødvendige informationer. Men kun til dem, der er tilmeldt deres SMS-service – skal du meldes til?

Det er aldrig belejligt, når der pludselig ikke er mere varmt vand i bruseren, eller når radiatorerne holder op med at fungere på en iskold vinterdag. Fjernvarme Fyn leverer varme til størstedelen af husstandene i Odense og omegn, men engang imellem vil der være enten uventede eller nødvendige, planlagte forsyningsafbrydelser.

Derfor er det godt at være forberedt – eller informeret – og det sørger Fjernvarme Fyn for med deres SMS-service. Her får du hurtigt en besked om ventede varmeafbrydelser eller pludseligt opståede forsyningsproblemer.

Tidligere fik de, der ikke var tilmeldt SMS-servicen, uddelt sedler med varsel om planlagte varmeafbrydelser. Denne service ophører dog nu, og det er derfor endnu vigtigere, at du få dig skrevet op til SMS’er fra Fjernvarme Fyn.