Øvandring med Brenderup Højskole

Småøerne rundt om Fyn er fyldt med liv og smukke landskaber. Tag vandreskoene på sammen med Brenderup Højskole og få et unikt indblik i de specielle vilkår, som man lever under som øbo.

Livet på småøerne rundt om Fyn er på mange måder helt specielt. Sammen med Brenderup Højskole får du mulighed for at udforske Strynø, Lyø, Bogø, Torø og Romsø nærmere. På øerne skal der vandres i de smukke landskaber og spises madpakker i det fri, så man får den rigtige ø-stemning helt ind under huden. På øvandringen kommer du også til at stifte bekendtskab med mennesker, der bor på en lille ø og de vilkår, de lever under.

På sejl- og busturene til og fra øerne vil du som en ekstra bonus også se meget af Fyns frodige landskab og de mange landsbyer og herregårde, der pryder det. Du kan læse nærmere om ugens program her.

Det praktiske

Kursusopholdet hører til Brenderup Højskoles koncept om korte kurser, hvor man har mulighed for at fordybe sig eller lære noget nyt. Som kursist får man en reel højskoleoplevelse med alt fra fællessang, samvær og dejlige naturomgivelser.

Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse (enkeltværelser kun på venteliste). Opholdet foregår fra søndag d. 16. juli til og med lørdag d. 22. juli.

Du kan læse nærmere om programmet og tilmelde dig på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Dato

16. - 22. jul 2023
Expired!

Tid

All Day

Location

Brenderup Højskole
Stationsvej 54, 5464 Brenderup
Category