Sankt Hans-turnering hos Odense Golfklub

I anledningen af Sankt Hans afholder Odense Golfklub en turnering, der kulminerer i mad, fest og bålhygge fredag den 23. juni.

Skal det være dig, der kan fejre Sankt Hans som sejrherre i Odense Golfklub? I uge 25 kan du deltage i klubbens Sankt Hans-turnering, som fungerer som en stabelfordturnering. Hver dag i ugen kan du altså spille en runde på Pilebanen eller Holluf Park, og du deltager i turneringen med dit bedste resultat. Dit scorekort skal afleveres i sekretariatet, og så kåres vinderne af de to baner til Sankt Hans Aften hos golfklubbens restaurant om fredagen.

Det koster 175 kroner at deltage i turneringen, og det er inklusiv spisning om fredag, hvor du skal kunne være med som turneringsdeltager.

Aftenens menu består af helstegt pattegris, grillpølser, diverse tilbehør og æblekage til dessert. Familie, venner og andre, der ikke spiller med i  turneringen, er velkomne til Sankt Hans Aften. Her er prisen også 175 kroner, og de skal tilmelde sig direkte til restauranten på tlf.: 65 95 93 33 eller mail: restaurant@odense-golf.dk.

Sankt Hans Aften starter kl. 18.

Du tilmelder dig tuneringen her.

| Annoncørbetalt indhold |

Dato

19. - 23. jun 2023
Expired!

Tid

All Day

Location

Odense Golfklub
Hollufgårds Allé 21, 5220 Odense SØ
Category