Skip to main content
18. juli 2023

Få din whisky direkte fra fadet med fadandele fra FioniaFlasken

Whiskyelskerne hos FioniaFlasken har indkøbt to fade med spændende og smagfuld whisky fra Skotland. Og du kan stadig nå at få fingrene i en andel.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Whiskyelskerne hos FioniaFlasken har indkøbt to fade med spændende og smagfuld whisky fra Skotland. Og du kan stadig nå at få fingrene i en andel.

Hvis du er vild med whisky og endnu ikke kender til FioniaFlasken, er det ved at være på tide. Bag butikken og webshoppen finder du masser af passion for den skønne drik, hvilket udmønter sig i et nøje udvalgt sortiment fyldt med smag og styrke.

Hertil indkøber FioniaFlasken jævnligt hele fade, som de tapper og sælger ud af i fadandele. Lige nu har de fadandele fra Glentauchers Distillery i Skotland på lager, og her kan du se frem til at opleve, hvad en sherry-finish gør ved whiskyen. Men du skal skynde dig, for de har kun få andele tilbage.

Med og uden Oloroso sherry-finish

Fadandelen består af tre flasker Glentauchers-whisky á 70 cl. Den ene flaske er tappet efter 21 års lagring og har en alkoholprocent på 52,8%. De to andre flasker fyldes med fuldstændig samme whisky – forskellen er dog, at denne portion har fået lov at lagre yderligere fire år i et Oloroso sherry-fad. Denne whisky har en alkoholprocent på 50%.

Den 16. juli 2023 fyldte den ældste whisky 26 år, og det blev fejret med tapning fra sherry-fadet. Derfor står andelene nu klar til at blive nydt af whisky-interesserede. Og her får du ikke kun en god smagsoplevelse af den frugtagtige, søde og maltede whisky – du bliver også klogere på, hvad en finish kan gøre ved drikken.

Læs mere om Glentauchers Distillery her.

Bestil en fadandel

En andel bestående af tre flasker kan købes til 2.999 kroner. Prisen er inklusive fragt til Danmark, punktafgift, moms, tapning og etiketter. Flaskerne kan sendes mod et leveringsgebyr, eller du kan afhente dem i forretningen i det sydlige Odense, hvor de desuden gerne byder på en spændende dram.

Fadandelene sælges efter først-til-mølle. Bestil ved at sende en mail til: info@fioniaflasken.dk

Besøg også FioniaFlasken.dk, hvor du kan tage et kig på deres øvrige sortiment eller holde øje med nye fadandele.