Skip to main content
18. november 2022

Få en bæredygtig hverdag med Familiens Klimatopmøde

Vil du og din familie gerne leve mere klimavenligt, men mangler I råd og inspiration? Så hjælper Familiens Klimatopmøde jer godt på vej.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Vil du og din familie gerne leve mere klimavenligt? Men mangler I konkrete råd og inspiration til, hvad I kan gøre i jeres hverdag? Så hjælper Familiens Klimatopmøde jer godt på vej.

Odense Kommune har sat sig et mål om at være klimaneutral senest i 2030. Derfor er det vigtigt, at også du, din familie og dine venner ved, hvordan I bedst sparer på CO2’en i hverdagen. Det kan I lære meget mere om med Kommunens nye, digitale univers, Familiens Klimatopmøde. Her kan I sammen kan gå på opdagelse i forskning og konkrete råd og altså afholde jeres eget klimatopmøde hjemme i sofaen – lige når det passer jer.

For at give jer de bedst mulige tips til en bæredygtig hverdag har Odense Kommune kigget på flere forskellige tiltag og undersøgt deres effekt på klimaet. Familiens Klimatopmøde samler derfor kun de råd, som rent faktisk gør en mærkbar forskel, og I kan se konkrete målinger på, hvor meget CO2 i sparer planeten for.

Alle tiltag tager udgangspunkt i jeres hverdag med rutiner, vaner og travlhed, så det bliver nemt for jer at implementere. Og selv de yngste kan være med, når det bliver præsenteret for jer på en let og underholdende måde.

Topmødet varer samlet én time, og 1000 familier fra kommunen kan deltage.

I kan tilmelde jer og læse meget mere på Odense Kommunes hjemmeside.