Skip to main content
6. marts 2023

Få en gratis konsulent til låns med Improve Business

Har jeres virksomhed brug for ekstra ressourcer til et udviklingsprojekt, eller har I en problemstilling, der skal analyseres og løses?

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Har jeres virksomhed brug for ekstra ressourcer til et udviklingsprojekt, eller har I en problemstilling, der skal analyseres og løses? Så kan I få hjælp gennem Improve Business.  

Improve Business Academy er til for både de højtuddannede, ledige akademikere, der har brug for ny viden og erfaring, og for virksomhederne, der har uudløste vækstpotentialer eller problemstillinger. 

Derfor matcher de ledige akademikere med virksomheder til et 10-ugers forløb, hvor akademikeren fungerer som en ekstern konsulent ud fra en ægte og relevant case.  

Som virksomhed får I altså – helt uden at skulle have penge op af lommen – en højtuddannet og dedikeret konsulent, der står klar til at arbejde på lige præcis dét, I har mest behov for med målbare løsninger som slutresultat.  

Det får I 

Hvad har I brug for hjælp til? Uanset om I har behov for friske øjne til f.eks. markedsføring, funding, bæredygtighed, customer succes, kundrejse, ESG-rapportering, digitalisering eller employer branding, så kan Improve Business finde et match til jer.  

Undervejs i forløbet bliver kandidaten opkvalificeret, så I får relevant og faglig arbejdskraft og en motiveret medspiller, der er udrustet med ny viden til at kunne varetage den konkrete case hos jer.  

Over de 10 uger vil akademikeren analysere jeres case, hvorefter en løsning præsenteres og implementeres. 

Hvad kræver det af jer? 

Det er helt uforpligtende at deltage, og derfor bestemmer I selv, om I vil fortsætte samarbejdet efter de 10 uger. Uanset hvad, hjælper I en ledig på vej med nye, brugbare erfaringer og et udvidet netværk. 

Under forløbet skal I naturligvis stille en kontorplads til rådighed for vedkommende, og det forventes, at I hver uge bruger tid på sparring. Derudover skal I deltage i bl.a. informations- og præsentationsdage op til forløbet.  

Vil I høre mere om forløbet? Så ring til Improve Business Academy på tlf.: 30 14 16 14 eller besøg deres hjemmeside.  

Herunder kan I høre fra to virksomheder, der har haft glæden af at have en akademiker ude i et 10-ugers forløb: