Skip to main content
24. juli 2023

Få inspiceret dit tag med drone af Fotograf Kim Poulsen

Den nemmeste vej på taget er med en drone. Fotograf Kim Poulsen kan hjælpe dig med at inspicere dit tag med en drone, så du kan være tryg.

Af: Viktor Bork | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Den nemmeste vej på taget er med en drone. Fotograf Kim Poulsen kan hjælpe dig med at inspicere dit tag med en drone, så du kan være helt tryg ved dets tilstand.

Droner kan efterhånden være behjælpelige til mange forskellige formål – og taginspektion er én af dem. Den moderne drone har i dag nemlig en fysisk størrelse, der gør det muligt at bruge den til forskellige inspektionsopgaver og udarbejdelse af tilstandsrapporter.

Fotograf Kim Poulsen er registreret droneoperatør og fjernpilot, og han kan hjælpe dig med at blive klogere på dit tags tilstand igennem droneoptagelser. Ved hjælp af en drone vil han komme og inspicere dit tag samt udarbejde en eventuel rapport på baggrund af video- og billedmaterialet.

Inspektion i fugleperspektiv

Der er flere fordele ved at få foretaget en taginspektion i fugleperspektiv. Først og fremmest sparer man med denne metode en masse håndværkertimer og spildtid. Dronen giver hurtigt og præcist et overblik over tagets tilstand, hvilket giver dig de bedste muligheder for at træffe den rigtige og smarte beslutning.

I sin gennemgang af dit tag vil Kim Poulsen inspicere tagbelægningen, tagrender, tagvinduer og udluftningshætter. Hvis du har andre enheder på taget som solceller eller en skorsten, vil disse også blive efterset.

Tagrapport

Efter inspektionen kan man vælge imellem en billede- eller videoserie, som giver mulighed for selv at gennemgå taget for eventuelle fejl og mangler. Hvis man ønsker det, er det dog også muligt at få udarbejdet en tagrapport indeholdt de forhold, der bør udbedres.

Rapporten udarbejdes i samarbejde med Michael Rendboe fra Rendboe ApS, der er fast samarbejdspartner. Du er derfor i helt trygge, når du sikrer dig og din ejendom de kommende år frem.

Du kan læse mere om taginspektion med drone og indhente et gratis tilbud her.