Skip to main content
16. januar 2023

Få sat skub i din virksomheds vækst for 0,-

Hvis du kunne tænke dig hjælp til at vækste din virksomhed igennem 10 uger, er Improve Business Academy et oplagt valg for dig. Kom med på det nye forløb til februar.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvis du kunne tænke dig hjælp til at vækste din virksomhed gennem 10 uger, er Improve Business Academy et oplagt valg for dig. Du kan allerede blive en del af et forløb til februar.

Improve Business Academy er en konsulentuddannelse for højtuddannede ledige. Gennem et 10 uger langt forløb, bliver en højtuddannet ledig tilkoblet en virksomhed, der ønsker hjælp til at få bearbejdet og løst et udviklingsprojekt.

Alle slags virksomheder kan tilmelde sig projektet, og et samarbejde er relevant, hvis:

    1.  Du har et ønske om at få hjælp til at udvikle/vækste et område af din virksomhed.
    2. Hvis du vil lade os hjælpe en højtuddannet med at komme med et løsningsforslag til den udfordring, du gerne vil have løst

Din rolle som virksomhed er at tilbyde en case, som gør uddannelsen relevant og ægte – og som omdanner den lediges viden til resultater i din virksomhed. Det er helt gratis at deltage som virksomhed.

Den ledige, som bliver tilknyttet din case, tilbyder dig højt kvalificeret arbejdskraft gennem et struktureret 10 ugers forløb med løbende opkvalificering og sparring.

Ledige pladser til februar

Næste Improve Business Academy på Fyn starter den 20. februar 2023, og de har stadig plads til at hjælpe flere spændende virksomheder.

Hvis du vil høre mere om forløbet og dine muligheder for deltagelse, så ring til Improve Business på 30 14 16 14 eller læs mere på hjemmesiden.