17. maj, 2023

Fejring af forandring hos A Hereford Beefstouw

PRESSEMEDDELELSE FRA A HEREFORD BEEFSTOUW
Grand Opening: A Hereford Beefstouw fejrer makeover med åbningsmenu til særpris og gratis cava

Håndværkere og den danske kunstner Peter Carlsen har i de seneste måneder været i arbejdstøjet for at komme i mål med en lettere renovering af A Hereford Beefstouw i Odense.
Nu er restauranten i Odenses hjerte klar til at invitere sine gæster indenfor til en Grand Opening-menu.

3 retter til 295,-

Indretningen er opdateret, nye farver pryder væggene, og en opfrisket facade ud mod Flakhaven vidner om den netop overståede renovering. A Hereford Beefstouw i Odense fejrer forvandlingen fra tirsdag d. 23. maj t.o.m. lørdag d. 3. juni med en 3-retters Grand Opening-menu til 295,- og et gratis glas cava.

Nyt koncept

Ikke kun A Hereford Beefstouws fysiske fremtoning er ny. Restauranten har også introduceret et nyt koncept, der sigter mod at skabe den helstøbte spiseoplevelse. Gæster bestiller og får serveret deres foretrukne kød fra grillen – helt som de plejer – mens kokkene nu tilbereder et udvalg af sæsonaktuelle grønne sideretter, som alle ved bordet kan dele og nyde sammen.

A Hereford Beefstouw i Odense glæder sig til at holde Grand Opening og håber på at se en masse odenseanere i den nyrenoverede restaurant.

Del denne side