Skip to main content
19. juni 2024

FioniaFlasken har fået et par spændende nyheder fra Signatory på hylderne

Leder du efter nye og spændende whiskyer, så har FioniaFlasken netop fået to nye skotske fra Signatory.

Af: Andreas Hjort | Foto: FioniaFlasken

Hvis du leder efter spændende og smagfulde whiskyer til rimelige priser, bør du tjekke FioniaFlasken ud. De har et bredt udvalg af whiskyer fra hele verden samt deres egen serie af specielt udvalgte skotske whiskyer.

For nyligt har de modtaget to nye flasker fra Skotland, som du kan læse mere om herunder.

Caol Ila 2013/2023 Signatory Vintage 10 år Islay Single Malt Scotch Whisky 70 cl 48,2%

Signatory’s Small Batch-serie er kendt for at tilbyde single malt whiskyer af høj kvalitet. Denne Islay whisky er karakteriseret ved sin røgede smag. Signatory’s Small Batch-serie er kendt for at tilbyde whisky med en alkoholprocent på 48,2%. Denne whisky, ligesom resten i serien, er håndvalgt for sin kvalitet, karakter og unikke smagsprofil.

Klik her for at læse mere om whiskyen.

Aultmore 2007/2024 Signatory Vintage 17 år Exceptional Cask 100 Proof Edition #1 Single Malt Scotch Whisky 70 cl 57,1%

Signatory’s 100 Proof-serie er kendt for at tilbyde single malt whiskyer med en alkoholprocent på 100 proof, svarende til 57,1% alkoholvolumen. Aultmore 2007/2024 er en 17-årig Single Malt Scotch Whisky, der er en del af en eksklusiv serie. Den er håndplukket af eksperter fra Signatory Scotch Whisky Company, som sikrer at hver flaske i 100 Proof-serien er af højeste kvalitet og har en unik smagsprofil. Serien tilbyder et bredt udvalg af single malts, fra de rige og røgede Islay-whiskyer til de elegante og frugtagtige Highland-whiskyer.

Klik her for at læse mere om whiskyen.

 

 

Fotos: FioniaFlasken