23. nov, 2022

Fjernvarme Fyn søger elektriker til vedligehold og udbygning af fjernvarmeforsyningen

Står der elektriker på dit eksamensbevis? Vil du arbejde med vedligehold og udbygning af kraftværksblokke og fjernvarmesystemer? Og vil du være en del af en virksomhed med fuld fart på den grønne omstilling?

Så er det måske dig, vi søger til vores el-værksted.

Hos Fjernvarme Fyn er vi godt i gang med at om- og udbygge hele vores produktionsapparat til fremtidens klimavenlige varmeforsyning. Og vi spiller en vigtig rolle i den massive forandring af hele energisektoren, som finder sted i disse år. Det kræver naturligvis også, at vi hele tiden om- og udbygger vores forsyningsnet, så flere kan få gavn af den gode fynske fjernvarme.

Og det er her, du kommer ind i billedet.

Om stillingen
Som vores nye dygtige kollega er du nemlig med til at sikre, at Fjernvarme Fyn altid leverer driftssikker varme til kunderne.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Fejlfinding, reparation og vedligehold på produktions- og distributionsanlæggene i hele vores forsyningsområde
  • Op- og ombygning af nye anlæg i forbindelse med projekter; herunder el-tilsyn og ajourføring af tilhørende dokumentation
  • Deltagelse i mange projekter som bindeled mellem projektlederen og vores eksterne håndværkere
Du er med til at sikre, at produktionsanlæggene altid kan holdes i drift. Og du vil indgå i værkstedets el-team, hvor du får en række dygtige og engagerede kolleger.
 
 
 
Vi forventer
Du er uddannet elektriker. Derudover vil erfaring med PLC, frekvensomformere og forskellige ventildrev samt projektarbejde være en yderligere fordel.

Som person har du en høj arbejdsmoral med fokus på at skabe resultater. Og du er i stand til at arbejde selvstændigt. Du evner også at samarbejde og kan indgå positivt og konstruktivt i forskellige teams. På den måde understøtter du det gode arbejdsmiljø for både dig selv og dine kolleger.

Sidst men ikke mindst kan du bevare overblikket over flere opgaver ad gangen.

Efter endt oplæring skal du indgå i en vagtordning cirka hver 12. uge.

Du skal have almindeligt kørekort til bil. Og så gør vi opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job med både udfordringer og udviklingsmuligheder. Du får mange opgaver på højt automatiserede kraftværksanlæg med alt fra 400kV til mV. Derudover bliver pumpestationer, spidslastcentraler, varmepumpeanlæg og meget andet også en del af din nye hverdag her hos os.

Du får med andre ord en varieret arbejdsdag med selvstændige opgaver i et positivt arbejdsmiljø.

Og så kommer du indenfor i en energivirksomhed, der står midt i den grønne omstilling.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschefen for Vedligehold & Service, Søren Moltrup Rasmussen, på telefon 2787 5448 eller på adressen smr@fjernvarmefyn.dk.

Ansøgningen
Er det dig, vi søger? Så send os en motiveret ansøgning, hvor du reflekterer over stillingen og fortæller os, hvorfor netop du er vores nye elektriker.

Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”Ansøg online her” øverst på denne side. Her får du mulighed for at vedhæfte ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 20. december 2022 klokken 12.00.

w

Kontakt

Søren Moltrup på
tlf. 27 87 54 48 eller
mail smr@fjernvarmefyn.dk.

Adresse

Havnegade 120
5000 Odense C

FIND FJERNVARME FYN PÅ FACEBOOK

Del denne side