20. jan, 2023

Fjernvarme Fyn søger en engageret servicemedarbejder

Er du fleksibel og ansvarsbevidst? Vil du arbejde med halmkontrol og mange andre praktiske opgaver i en serviceafdeling? Og vil du være med hos en virksomhed, som er godt i gang med den grønne omstilling?

Så er du måske Fjernvarme Fyns nye servicemedarbejder.

Om stillingen

Du bliver en del af serviceafdelingen, hvor målet er at yde god service til hele virksomheden. Du skal især arbejde med:

  • Kvalitetskontrol af brændsler; primært halm
  • Rengøring af blokanlæg
  • Tilsyn og vedligehold af grønne områder
  • Kørsel med entreprenørmaskiner
  • Vintertjeneste

Du får en bred kontaktflade internt, og så skal du samarbejde med en række eksterne leverandører og lave kvalitetskontrol af det udførte arbejde.

Hos Fjernvarme Fyn hjælper de naturligvis hinanden i hverdagen. Derfor vil du også få andre forefaldende opgaver end lige dem, der er nævnt ovenfor.

Arbejdet foregår i skiftehold i forhold til vagtplan.

Lidt om dig

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende. Til gengæld er det vigtigt, at du er både imødekommende, serviceorienteret og god til at kommunikere. Du lægger vægt på kvalitet i dit arbejde og på, at opgaverne løses rigtigt første gang. Og du tør tænke nyt og komme med forslag til løsning af de forskellige opgaver.

Samarbejde står højt på din liste samtidig med, at du kan prioritere dine opgaver og holde hovedet koldt, når det går stærkt.

Og så er du kendt for dit gode humør og for dit engagement, som hver dag smitter af på omgivelserne.

Fjernvarme Fyn tilbyder

De tilbyder til gengæld et spændende og alsidigt job i en mangfoldig virksomhed med plads til forskellighed.

Du får en grundig oplæring og en hverdag i et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Samtidig bliver du en del af et fast team, som er kendetegnet ved samarbejde og godt kollegaskab.

Hos Fjernvarme Fyn er der gode muligheder for uddannelse og for faglig opkvalificering. Og så får du adgang til attraktive goder som kantineordning, sundhedsforsikring og mulighed for at deltage i et bredt udvalg af sociale aktivitetsklubber.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Michael Jensen på telefon 27 87 53 53 / E-mail mje@fjernvarmefyn.dk.

De glæder os til at høre fra dig

Er det dig, Fjernvarme Fyn søger? Så send dem en motiveret ansøgning, hvor du reflekterer over stillingen og fortæller, hvorfor netop du er deres nye servicemedarbejder.

Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”Ansøg online her” nederst på siden. Her får du mulighed for at vedhæfte ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Der er ansøgningsfrist onsdag den 8. februar 2023 klokken 14.00. Og der holdes samtaler umiddelbart herefter.

Fjernvarme Fyn ejer de største kraftvarmeværker på Fyn, har mere end 300 ansatte og er Danmarks 3. største varmeforsyning. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 100.000 boligenheder. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.dk.

w

Kontakt

Servicechef Michael Jensen
Tlf.: 27 87 53 53
Mail: mje@fjernvarmefyn.dk

Adresse

Havnegade 120
5000 Odense C

FIND FJERNVARME FYN PÅ FACEBOOK

Del denne side