21. nov, 2022

Fjernvarme Fyn søger erfaren projektchef til carbon capture

Ser du grønt, hvor andre ser rødt? Har du en relevant ingeniørteknisk baggrund og bundsolid erfaring med ledelse af komplekse anlægsprojekter? Og vil du være med til at sikre, at Fjernvarme Fyn bliver CO2-neutral i 2030?

Så har vi et godt tilbud til dig. Hos os er klimavenlig omstilling nemlig andet og meget mere end blot varm luft. Og vi er allerede kommet langt.

Nu har vi brug for dig, den erfarne projektchef, som kan få os i mål med næste skridt: At opsamle, lagre eller ligefrem udnytte CO2. Kort sagt: Carbon capture.

Dine opgaver
Dit kerneområde bliver nye anlæg til opsamling af CO2 på vores store produktionsanlæg. Her får du ansvaret for projektet lige fra modning og frem til aflevering til drift.

Her skal du især:
– Være primær projektleder på carbon capture (CC); både økonomisk og teknisk
– Være faglig leder for projektets deltagere
– Sikre gennemførelse af feasibility-study
– Gennemføre projekt- og forretningsudvikling i forhold til lagring og/eller udnyttelse af CO2
– Have ansvaret for udbudsmateriale og detailprojektering af CC-anlæg
– Lede kontraktforhandlinger på højt og kompetent niveau
– Sikre implementering og aflevering

Dit projektteam består af dygtige interne kapaciteter fra forskellige afdelinger suppleret med eksterne rådgivere. Og du vil få et tæt samarbejde internt med både projektafdelingen, med afdelingen til forretningsudvikling samt med den øvrige modtagerorganisation.

Samtidig er det vigtigt, at du indgår i netværk og samarbejder med eksterne kapaciteter på området, så vi altid opererer med den seneste viden.

Du får direkte reference til chefen for vores projektafdeling og til den styregruppe hos Fjernvarme Fyn, som arbejder med carbon capture.

Lidt om dig
Du har en relevant uddannelse med ingeniørteknisk baggrund. Det kombinerer du med stor dokumenteret erfaring udi komplekse anlægsprojekter inden for kraftværks- eller procesindustriel produktion.

Og så har du en dygtig leder med gode samarbejdsevner gemt i maven.

Proceskendskab vil tælle højt i evalueringen af egnede kandidater.

Samtidig har du en certificeret uddannelse som projektleder; for eksempel IPMA C eller B. Eller du har viljen til at blive det.

Som person er du både nysgerrig, ambitiøs og løsningsorienteret. Og så ved du, hvordan du får et projektteam til at spille sammen og yde sit bedste. Sidst men ikke mindst er du udadvendt og netværksskabende.

Vi har masser at tilbyde
Du kan glæde dig til at blive en del af en virksomhed, som står i centrum af samfundets omstilling mod en bæredygtig fremtid.

Her vil du få en spændende hverdag, en høj grad af selvbestemmelse og masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Din base vil være i vores moderne og lyse hovedkontor på Havnegade i Odense med den største 3-D model i 1:1 lige ved siden af. Og vi tilbyder blandt andet lækker kantineordning, sundhedsforsikring og motionsrum.

Ansættelsen sker på individuel kontrakt og er på fuld tid uden tidsbegrænsning.

Vi glæder os til at høre fra dig
Er det dig vi søger? Så send os din motiverede ansøgning sammen med CV og relevante bilag. Dem sender du ved at trykke ”Ansøg online her” øverst på siden.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Projekt & Support Brian Knudsen på telefon 27 87 53 74 eller på E-mail bk@fjernvarmefyn.dk.

Du skal være indstillet på, at rekrutteringsprocessen vil rumme både 1. og 2.-samtaler kombineret med tests.

Send os gerne din ansøgning allerede i dag og senest den 19. december 2022 klokken 12.00.

Tiltrædelse senest 1. marts 2023.

w

Kontakt

Bian Knudsen på
tlf. 27 87 53 74
eller
mail bk@fjernvarmefyn.dk.

Adresse

Havnegade 120
5000 Odense C

FIND FJERNVARME FYN PÅ FACEBOOK

Del denne side