BETALT ANNONCE

Flenco Rengøring ApS

Når du trænger til en hjælpende hånd med rengøringen i hjemmet, er det rart, at der er hjælp at hente. Flenco Rengøring Aps er din garant for omhyggelig rengøring med et personligt præg.

Siden 1997 har den familiedrevede rengøringsvirksomhed tilbudt engageret og omhyggelig hjælp til rengøring i hjemmet til en fornuftig pris. Virksomheden har i dag ca. 60 ansatte, og med indehaverne Alice og Heidi i spidsen tilbyder de rengøring over hele Fyn.

Uanset om det er rengøring efter den kommunale fritvalgsordning eller til private hjem, står Flenco Rengøring Aps til rådighed. Hos dem handler det ikke kun om rene gulve og skinnede bordplader. Den personlige kontakt mellem beboer og rengøringshjælper spiller nemlig også en meget stor rolle i virksomheden. Det er derfor altid den samme person, der kommer og gør rent hos dig hver gang. Det sikrer tryghed og gladere kunder.

Alice og Heidi har ligeledes et stort fokus på, at deres ansatte er voksne og ansvarsbevidste medarbejdere. De er alle meget stabile og punktlige, så dem kan man regne med. Desuden er de effektive og omhyggelige, samtidig med, at de er venlige og fleksible.

Hos Flenco Rengøring Aps får du derfor omhyggelig rengøring, der altid bliver udført af den samme person på jeres aftalte tidspunkt. Du kan til hver en tid ringe til dem på +45 65 91 67 27, for at høre hvad mulighederne er for dig.

Telefon

(+45) 65 91 67 27

E-mail

info@flenco.dk

Adresse

Børstenbindervej 6

5230 Odense M

Følg med på Facebook

Del denne side