Skip to main content
6. maj 2024

Fødselsdagsuge hos STOF 2000 Odense

Lørdag den 11. maj er det et år siden, at STOF 2000 i Odense flyttede til nye lokaler på Tagtækkervej 9. Det skal fejres med gode tilbud i butikken hele ugen.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: STOF 2000 Odense

På lørdag er det et år siden, at STOF 2000 Odense rykkede fra Rødegårdsvej 180 til nye lokaler på Tagtækkervej 9 i Odense M. I den anledning inviteres du til 1 års-fødselsdagsfest den 11. maj, hvor der vil være kagemand til alle, der besøger butikken.

En uge med fødselsdagstilbud 

Der er ikke noget bedre end fødselsdag, og derfor holder STOF 2000 fest i hele uge 19 i form af gode tilbud til butikkens kunder.

Hvis du har en kreativ idé i baghovedet, du gerne vil have fra hånden, så er det nu du skal slå til. Du sparer nemlig 20% på beløbet, hvis du køber for 300 kroner eller derover.

Alt til de kreative 

Kig ind i det kreative univers i Odense og find materialer til dit næste kreative projekt. Her bugner det med tekstiler i alle afskygninger og en masse andre håndarbejdsmaterialer til for eksempel papirkunst, design af smykker, garn til strikning og meget meget andet.

Føg med på STOF 2000 Odenses Facebookside, hvor du kan finde masser af inspiration, vejledninger og nyheder fra butikken.

Tilbuddet gælder ikke sysmaskiner og i forvejen nedsatte varer.