Skip to main content
14. november 2022

Føl dig sikker i julen med den nyeste teknologi inden for alarmsystemer

Den søde juletid nærmer sig, men det er også højtid for indbrud. Beskyt dit hjem eller din arbejdsplads med et Touch 4G alarmsystem fra GSM Teknik.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Den søde juletid nærmer sig, men det er også højtid for indbrud. Beskyt dit hjem eller din arbejdsplads med et Touch 4G alarmsystem fra GSM Teknik.

Hos GSM Teknik finder du et bredt udvalg af alarmsystemer til private og til erhverv. Alle deres alarmer er uden udgifter til vagter eller kontrolcentraler, og du sparer derfor penge i forhold til traditionelle alarmselskabers alarmsystemer.

GSM Teknik har mange års erfaring med alarmer til mange forskellige formål, så kontakt dem gerne ved specielle ønsker eller behov.

Den nyeste teknologi

Det nyeste alarmsystem på hylderne hos GSM Teknik er et Touch 4G alarmsystem, som kan beskytte dit hjem eller din arbejdsplads med den nyeste teknologi. Alarmen bruger WiFi og GSM 4G netværk med simkort, så du er dobbeltsikret. Den kan indgå i et såkaldt Smart Home System, da den styres med den meget populære Tuya eller Smart Life App.

Alarmen er kendetegnet ved at være et økonomisk, nemt og driftsikkert valg. Så hvis du vil beskytte dit hus eller din arbejdsplads over julen, kan du med fordel investere i et smart alarmsystem. Hvis du køber et Touch 4G alarmsystem i dag, kan du få det leveret inden for 2-3 arbejdsdage. Så du har god tid til at sikre dit hus, inden julen står for døren.