Skip to main content
13. marts 2024

Forårstilbud på fliserens

Trænger dine fliser også til at blive renset inden foråret for alvor slår igennem, og vi igen skal til at bruge en masse tid udendørs? Så har Moesgaards Ejendomsservice et godt tilbud resten af marts.

Af: Isabella Ravn | Foto: Moesgaard Ejendomsservice

Er dine fliser også blevet grønne af alger efter en lang vinter? Og kunne de godt bruge en rens inden foråret for alvor kommer? Så lad Moesgaard Ejendomsservice klare det for dig, så du undgår besværet.

Moesgaard Ejendomsservice kan hjælpe dig med:

  • Alt i flise- og facaderens
  • Alt i imprægnering af fliser og facader
  • Alt i algebehandling
  • Alt i tømning og reparation af tagrender
  • Alt i maling af facader, vinduer og døre.

Når du bestiller en rens eller behandling hos Moesgaard Ejendomsservice, kan du være sikker på, at de kun bruger miljøvenlige produkter.

Forårstilbud

Hvis du booker en tid til fliserens inden 31. marts får du 20 % rabat. Så skynd dig at kontakte dem på tlf. 41 12 25 00 eller 41 15 25 00 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Høj service og konkurrencedygtige priser

Virksomheden har et stort fokus på altid at yde den bedste service. Derfor tilbyder de deres kunder tilfredshedsgaranti og en kort ventetid.

God service handler også om kvalitet og pris, og hos Moesgaard Ejendomsservice går de to ting hånd i hånd. Derfor leverer de kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Kontakt Moesgaard Ejendomsservice i dag og benyt dig af deres tilbud på 20 % rabat på fliserens i marts. Foto: Moesgaard Ejendomsservice.